">
Facebook ile BağlanHoşgeldin Ziyaretçi Giriş Yap Kayıt Ol Siparişim Nerede? Bize Ulaşın

Sipariş ve Destek:

02164668800

Kahvede Geleneksel ile Yeni Nesil Arasında Köprü Kuruyoruz

Kahvede Geleneksel ile Yeni Nesil Arasında Köprü Kuruyoruz
24-12-2021 tarihinde eklendi.
Yeni nesil ile geleneksel arasında bir köprü kurmayı amaçlayarak kurucumuz Abdullah Altaş ile markamız üzerine konuştuk.

1. Markanızın hikayesini anlatır mısınız?

Coffee Beans olarak hayalimiz, annelerimizin zarif fincanları içinde görmemizle başlayan eşsiz kahve tutkumuzu gerçek kahve tutkunlarının yüzündeki gülümsemeye dönüştürebilmekti.

Bu amaçla bir yola çıktık ve 25’i aşkın ülkeden özel olarak seçtiğimiz yöresel kahve çekirdeklerini kahve severlerle buluşturmaya başladık. Bugün, seçkin uzmanların onayladığı yeşil çiğ kahve çekirdeklerinden kavrulmuş kahve çekirdeklerine, filtre kahveden espressoya, özel kahvelerden Türk kahvesine ve kahve ekipmanlarına uzanan tüm ürün gruplarımızla aile geleneklerimizden kopmadan, özel deneyimler yaratmak için çalışıyoruz. Ürünlerimizin kullanıcılarımızın deneyimiyle farklı lezzetlere dönüşmesini izlemekten tarifsiz bir mutluluk duyuyoruz. Ürünlerimiz aracılığıyla hikayemizi kullanıcılarımızla buluşturmaya ve onların deneyimleriyle yeni hikayeler yazmaya devam edeceğiz. Kahvelerimizle mutluluk yaratmayı ve mutluluğun olduğu her yerde buluşmayı sürdüreceğiz.

2. Markanız geleneksel kahve kültürünü mü, yeni nesil kahve kültürünü mü benimsiyor ya da ikisi arasında bir köprü oluşturmayı mı amaçlıyorsunuz?

İki kültürü de benimsiyor, geleneksele de moderne de kucak açıyoruz. Hikayemizi anlatırken de kısaca bahsettiğimiz gibi Türk kahvesi bizim ata yadigarımız. Her bir fincan Türk kahvesinin apayrı bir hikayesi, hatırası var. Türk kahvesiyle aslında o anın hüznünü de sevincini de bir fincana sığdırıyorsunuz, bir fincan kahve ile 40 yıllık hatır ediniyorsunuz.

Yeni nesil kahveler ise şu anki neslin vazgeçilmezi, su gibi çay gibi hayatlarının tam merkezinde konumlanmış durumda. Özellikle çalışan kesim için güne başladıklarında ilk içmek istedikleri şey bu kahveler oluyor. Uzayan toplantıların, bitmeyen mesai saatlerinin yorgunluğu yeni nesil kahveler aracılığıyla çıkarılıyor. Geleneksel kahve kültürü ile yeni nesil kahve kültürü arasında bir köprü oluşturabilmek bu sebeple bizim hedeflerimizin başında geliyor.

3. Size özel bir kahve var mı?

Kahvenin kendisi başlı başına bir kültür ve bu kültür her bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Bizim ülkemiz Türk kahvesiyle İtalya espresso ile anılıyor. İrlanda’da Irish Coffee, Avustralya ve Yeni Zelanda’da Flat White, Etiyopya’da Buna, İspanya’da Cafe Bombon, Meksika’da Cafe de Olla ve Fransa’da Cafe au Lait en iyi seçenekler olarak sıklıkla tüketiliyor. Cappuccino, latte, macchiato gibi kahve çeşitleri de dünya çapında yaygın olarak tüketilen oldukça popüler kahveler arasında. Coffee Beans olarak biz de ülkemizdeki kahve severlerin dünyanın dört bir yanındaki kültürellerle ve lezzetlerle buluşturabilmek için çalışıyoruz. En ilginç kökenlerden en iyi kahveleri belirlemek, iyileştirmek, seçmek ve kullanıcılarımıza sunabilmek için zemin hazırlıyoruz.

4. Kahvelerinize eşlik edecek özel lezzetlerinizden bahseder misiniz?

Kahve ile çok yakıştığını düşündüğüm pek çok yiyecek bulunuyor. Benim ilk tercihim çikolatanın atası olan kavrulmuş kakao çekirdeği, ikinci sırada ise hurma. Türk kahvesinin yanında lokum; yeni nesil kahvelerin yanında ise hem tatlı ihtiyacını gideren hem de açlığı bastıran donut, waffle, brownie, kruvasan, ay çöreği ve cheesecake gibi yiyecekler çok iyi gidiyor.

%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.

%100 ORİJİNAL ÜRÜNLER

Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.

KREDİ KARTIYLA ÖDEME

Tüm alışverişlerinizde kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.

7X24 BİZE ULAŞIN

Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.

Kampanya ve indirimlerden haberdar olun.

Size yardımcı olmamızı ister misiniz?

X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.