">
Facebook ile BağlanHoşgeldin Ziyaretçi Giriş Yap Kayıt Ol Siparişim Nerede? Bize Ulaşın

Sipariş ve Destek:

02164668800

Coffee Beans Dark Blend (Sert) Espresso Nedir?

Coffee Beans Dark Blend (Sert) Espresso Nedir?
14-12-2021 tarihinde eklendi.
Dark Blend Espresso, içim sertliği yüksek espresso türüdür. Yapısı Türk Kahvesine benzemektedir. Yüksek kafein oranıyla dikkat seviyenizi arttırmada faydalıdır.

Espresso 1900’lü yıllarda İtalyanlar tarafından keşfedilen bir kahve türüdür. Kahvenin diğerlerinden kendini ayıran özelliği ise basınç gücünden yararlanılarak yapılması ve böylelikle kahvenin hızlı bir şekilde demlenmesidir. Coffee BeansDark Blend (Sert) Espresso ise içim sertliği yüksek olan bir Espresso türüdür.

Espresso kahveler genellikle küçük porsiyonlarda ve hızlı bir şekilde tüketilen bir kahve olmaktadır. Sert bir tadının olması ve yoğun bir kıvamının olmasıyla bilinmektedir. Aromatik yapıları yetiştirilen yere göre değişkenlik gösterse de zengin ve miligram başına düşen kafein miktarının oldukça yüksek olduğu bir kahve türüdür. Bu da kişilerin hızlı bir şekilde enerji dolu olmasına yardımcı olmaktadır.

Sert ve yoğun bir kıvamı olmasından dolayı filtre kahvelere oranla içimi oldukça zordur. Bu da herkesin sevmeye açık olduğu bir kahve türü olduğunu göstermemektedir. Yine de tüketmek isteyenler ise yumuşatmak ve farklı bir lezzetin ortaya çıkmasını istemeleri durumunda süt, karamel veya çikolata gibi maddeleri kullanarak çeşitlendirme yapabilmektedir. Dark Blend (Sert) Espresso herkes tarafından tercih edilmese de içim sertliği daha yumuşak ve daha tatlı aromalara sahip ürünler de bulunmaktadır.

Coffee Beans Dark Blend (Sert) Espresso Kahvesinin Karakteristik Özellikleri

Dark Blend (Sert) Espresso yapısı itibari ile Türk Kahvesine benzemektedir. Ancak aralarındaki farklardan biri öncelikle daha kalın bir şekilde çekirdeğinin öğütülmesidir. Bir diğeri de Türk Kahvesi’ndeki gibi telve ile sunumunun yapılmamasıdır.

Espres İtalyanca’da hızlı olarak tüketilen anlamına gelmektedir. Press ise basınç olan kelimelerin bir araya gelmesi ile oluşturulmuştur. Bu da keyifli bir şekilde tüketileceği anlamına gelmektedir. Espresso aromatik yapısı itibari ile içerisinde karamel, isli ve çikolata aromaları içeren bir yapısı bulunmaktadır. Asidite oranı oldukça düşük olmasına rağmen içim sertliği oldukça sert olmasından dolayı ise bu tarz bir kahveyi içmeye alışkın olmayan bir kişi için oldukça sert bir çeşit olmaktadır. Gövdesi ise standartlarda bulunan orta özelliktedir.  

Dark Blend (Sert) Espresso’nun Faydaları

Dark Blend (Sert) Espresso günümüzde kahve kültürünün değişmesi ile birçok kişi tarafından tüketilmeye başlasa da sert tadının bulunmasından dolayı halen daha birçok kişi tarafından beğenilmemektedir. Ancak insan bedenine çok sayıda faydası bulunmaktadır.

Espresso sert yapısının olmasından dolayı vücuttan hızlı bir şekilde suyun atılmasına ve böylelikle de kilonun daha hızlı bir şekilde ödem olarak tutulmasından kurtulmaya yardımcı olmaktadır. Bununla birlikte ödemin yanı sıra yağ yakımını da hızlandırmaktadır. Metabolizmayı hızlandıran bir yapısının olması ve içerisinde herhangi bir kalori içeren madde bulundurmamasından dolayı ise kişilerin vücudun da yağlanma özelliği göstermemektedir.

Miligram miktarına düşen kafein miktarı oldukça yüksek olmasından dolayı kişilerin dinamizmini hızlı bir şekilde arttırmakta ve odaklanma konusunda yardımcı olmaktadır. İçerisinde bulunan yüksek kafein oranı sayesinde de kişilerin dikkat seviyesinin hızlı bir şekilde artmasını sağlamaktadır.

Sağlamış olduğu bu yararların yanı sıra içerisinde bulunan fazla kafein miktarından dolayı çok fazla tüketimi sağlığa zararlıdır. Bununla birlikte geceleri ya da çok fazla miktarda tüketildiğinde uykusuzluk yapabilmekte ve böylelikle de vücudun dinlenmesini engellemektedir.

Coffee Beans Dark Blend (Sert) Espresso Kahve Çekirdeği

Coffee Beans Dark Blend (Sert) Espresso içerisinde bulunan karamel, isli ve çikolata tadım aromaları ile sert espresso severlerin tercihleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Asidite oranının düşük bir seviye de olması, gövdesinin orta yapılı olması ve içim sertliğinin ise sert oranda olması kullanıcıların espresso’dan bekledikleri özellikleri karşılar nitelikte olmaktadır. İçtikten sonra ağızda bırakmış olduğu tat ile de kişilerin kahve hazzına ulaşma imkânı tanımaktadır. 

İlk yudumda sert bir tat ile karşılaşabilirsiniz. Ancak özellikle koyu kavrulmuş kahve tutkunları için vazgeçilmez bir deneyim yaşanacak ve kullanılan kahve çekirdeklerinin kalitesinden dolayı, düşük koyu kavrulmuş karışık kahve çekirdeklerinin mide ağrısını yaşamayacaksınız. Birkaç yudumdan sonra ağızda çikolatanın tadı yumuşamaya ve damakta hoş bir tat bırakmaya başlayacak ve sizin de vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.

Farklı gramaj seçenekleri ile size sunulan Dark Blend (Sert) Espresso kahvesini deneyimleyebilir ve siz de bu eşsiz tadın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Çikolata ve de karamelin büyüleyici aroması ile güzel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. 

%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.

%100 ORİJİNAL ÜRÜNLER

Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.

KREDİ KARTIYLA ÖDEME

Tüm alışverişlerinizde kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.

7X24 BİZE ULAŞIN

Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.

Kampanya ve indirimlerden haberdar olun.

Size yardımcı olmamızı ister misiniz?

X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.